Zaměřuji se na kvalitu a profesionalitu svých služeb.

Mohu vám nabídnout poradenství v těchto oblastech:

Jiří Hrdý

  • Tvorba filozofie výrobního programu
  • Příprava produktových konceptů
  • Zpracování kalkulací, Micros fidelio, Mefisto,…
  • Definování standardů a manuálů jednotlivých středisek
  • Příprava treninkových programů
  • Pomoc při implementaci HACCP do praxe

Pokud vás některá z výše uvedených oblastí zaujala, nebo máte jiné dotazy, kontaktujte mě a pojďme se pobavit o možnostech spolupráce.

Slovo chefs pro mě znamená

C - cousine – kuchyně
H - hospitality – pohostinnost
E - education – vzdělání
F - food – jídlo
S - service – služba
-->

Dovednosti

  • Více než 18 let úspěšné zkušenosti v oblasti gastronomických služeb
  • Orientován na výsledky, týmový hráč, flexibilní, kreativní
  • Samostatný, energetický, schopný práce pod tlakem
  • Počítačové dovednosti - Windows, Microsoft Office, Internet

Doporučení

Jsem přesvědčen, že jeho práce zůstane zapsána v paměti významných návštěv Grandhotelu PUPP, ať se již jednalo o státní návštěvy nebo hosty Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Číst více

Roman Vacho, generální ředitel, Grandhotel PUPP Karlovy Vary, a.s.

Po mnohatelých zkušenostech ze společné práce jsem požádal pana Jiřího Hrdého o odbornou pomoc při dostavbě, přípravě provozu a zahájení činnosti nejnovějšího kongresového hotelu v České republice Clarion Congress Hotel Prague. Naše spolupráce trvala od 1. ledna do 30. března 2008. Za vedení hotelu jsem velmi rád, že jsme k této spolupráci pana Jiřího Hrdého přizvali, neboť byl plnohodnotným členem mého týmu a jeho zkušenosti z řízení výrobního úseku Grandhotelu PUPP Karlovy Vary, a.s. byly velkým přínosem pro nově vznikající tým našeho hotelu. Mohu odpovědně doporučit práci pana Hrdého k dalším projektům v oblasti gastronomie. Číst více

Roman Vacho, Managing Director of Clarion Congress Hotel Prague ****

Zkušenosti & vzdělání

09/2006 – současnost

Konzultant v gastronomii

  • Nowaco Czech Republic s.r.o.
  • Clarion Congress Hotel Praha
  • Zámek Loučeň

04/1996 – 06/2006

Šéfkuchař, Grandhotel Pupp, Karlovy Vary, Česká republika

  • Přijímání, školení a kontrola 40 podřízených
  • Odpovědný za přípravu pokrmů, vytváření a dodržování standardů kvality, dodržování hygienických norem, vytváření menu, vytváření cenových kalkulací, zabezpečení denního provozu
  • Tvorba cenových nabídek pro individuální klientelu
  • Strategické plánování s vedoucími středisek pro následující období

09/1991 – 03/1996

Hotel Jalta, Praha, Česká republika

  • 08/1994 – 03/1996 Vedoucí střediska
  • 09/1991 – 07/1994 Kuchař

Další pracovní zkušenosti

  • 2006 Hotel Don Pedro, Portugalsko - Prezentace české kuchyně pro velvyslanectví ČR
  • 2004 Hotel Hilton, Kypr - Prezentace české kuchyně pro velvyslanectví ČR
  • 2000 Hotel Westin Chosun, Korea - Prezentace české kuchyně pro velvyslanectví ČR
  • 2000 Parkhotel Waldhaus, Švýcarsko - Studijní pobyt
  • 1999 Velvyslanectví České republiky, Rakousko - Prezentace české kuchyně pro velvyslanectví ČR
  • 1998 Hotel Instana Kuala Lumpur, Malajsie - Prezentace české kuchyně pro velvyslanectví ČR
  • 1993 Food Festival, Brussel - Prezentace české kuchyně pro velvyslanectví ČR

Vzdělání a profesní rozvoj

  • 2003 KRC – manažerský kurz – řízení a využití lidských zdrojů
  • 2000 Obchodní akademie NFHR ČR & ITM, Praha, Česká republika - Manažerský kurz - Food and Beverages
  • 1997 Hotel Corintia Tower, Praha, Česká republika - Francouzská kuchyně kurz
  • 1990 Výuční list – Kuchař/číšník
  • 1989 Hotelová škola Praha
  • 1985 Gymnázium, Praha

Jazykové dovednosti

  • Ruský jazyk – aktivní znalost
  • Anglický jazyk – aktivní znalost

Fotografie

Kontakt

Chcete mě kontaktovat? Nejjednodušší způsob je spojit se se mnou telefonicky na čísle +420 739 208 029 nebo použít níže uvedený kontaktní formulář.